/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy Aston Martin Vanquish a hétből

2015. június 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bicikligyártó Markus Storck készíttetett az Aston Martin egyedi kéréseket feldolgozó részlegével egy hétdarabos mini sorozatot, melyek közül egy példányt magának, a maradék hatot ismerőseinek tartogatja – persze nem ingyen.

Egy igen limitált Aston Martin Vanquish széria látta meg a napvilágot One of Seven (Egy a Hétből) néven a gyártó „Q” perszonalizációs programjának keretein belül.

A megrendelést az a Markus Storck adta le, aki a róla elnevezett biciklikészítő cég alapítója és tulajdonosa, s aki nem mellesleg rögtön hét darabot rendelt a modellből, mindet teljesen egyforma tulajdonságokkal: matt fekete fényezés, karbon csomag, illetve speciális eljárással készített jelvények mellett a beltérben a legfinomabb bőr, valamint az üléseken díszelgő „One of Seven” felirat jellemzi a Vanquish-eket.

Műszakilag egyébként a gyári alap V12-es 568 lóereje áll rendelkezésre 322 km/órás végsebességet ígérve.

Az üzletember egyébként korábban már magára szabatta a McLaren 650S modelljét szintén hét darabos szériában, amit a mostani projektjéhez hasonlóan barátai között osztott szét. Már amennyiben az árusítást osztásnak nevezhetjük, ugyanis a férfi nem jótékonyságból, hanem nyereségvágyból építtet egyszerre ennyi autót. Az Astonok darabján egyes pletykák szerint nagyjából 100 ezer fontot keres, ami figyelembe véve a 193 ezer fontos alapárat, körülbelül 50%-os haszon

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/