/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy elképesztő Mercedes G-osztály 1990-ből

2015. augusztus 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A maximalista munkáiról elhíresült Carlex Design most sem hazudtolta meg önmagát, ugyanis egy 25 éves Mercedes-Benz G-osztály belsejéhez készített egy minden elemre kiterjedő bőr csomagot, amit valódi fa felhasználásával tett harmonikussá.

Igazán gyönyörű tud lenni, ha egy klasszikus autó igényes bőrbelsővel rendelkezik, amikor ezt pedig valódi faberakások egészítik ki, az maga a paradicsom.

Így állhatott a témához a Carlex Design csapata is, akik egy 1990-es G-osztályt vettek kezelésbe, hogy valami elképesztően szépet hozzanak létre a 25 éves belső térben. A művelet folyamán a terepjáró semmit sem vesztett eredeti fényéből, sőt, éppen hogy beérett, köszönhetően a különféle fajtájú bőrök és a fa felhasználásának. A barna és fekete bőrből mindenhová, még a szellőzőrostélyok köré is jutott a kabinban, de a plusz táskák is megteszik a maguk hatását.

A belső tér klasszikusan elegáns hatását tovább növeli a külső díszlécekre és gallytörő rács tartóira rakott faborítás. Arról nem tudni, hogy a teljes művelet mennyi pénzébe fájhatott a megrendelést leadó tulajdonosnak, de a különcségnek mindig megvolt a maga ára…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/