/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy fehér-pink Koenigsegg Agera RS

2017. július 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy amerikai megrendelő nem szokványos összeállításban rendelte meg svéd szuperautóját. A szóban forgó Agera RS ugyanis fehér fényezést és pink szénszálas műanyag alkatrészeket kapott.

Az autóiparban már megszokhattuk, hogy a személyre szabásnak nagy szerepe van, pláne az amúgy is méregdrága luxus- és sportautóknál, ahol a tulajok évekre előre – néha persze csak befektetési céllal – gondolkodnak.

Az egyedi modelleknél lehetőség van spéci kiegészítők, anyagok és színek használatára, melyek közül utóbbit szokták a legnagyobb sikerrel „értékesíteni” a gyártók. Itt van például az alábbi Koenigsegg Agera RS, amelyet egy amerikai gyűjtő, Olivier Benloulou rendelt magának fehér-pink színösszeállításban.

A nem szokványos kombinációt olyan elemek hangsúlyozzák ki, mint az első toldat, a kerékíveknél található légelvezető nyílások, a tükrök, a hátsó szárny és maga a tető. A csík matricák már csak hab a tortán.

Ha már lúd, legyen kövér alapon pedig a duplaturbós V8-as aggregáthoz a milliárdos kérte a One:1 féle tuningot, így az Agera RS teljesítménye 1360 lóerőre rúg – nehogy már akadjon véletlenül is ellenfele a közúton.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/