/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy hazaszerető Lamborghini

2016. január 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Print Tech elkészítette minden idők egyik legdrágább fóliázását a Lamborghini Huracánra. A 10 ezer euróért, azaz valamivel több mint 3 millió forintért felrakott olasz trikolór bár hihetetlenül drága, nagyon jól áll a kisebbik vad bikának.

Vannak, akik a gyári színekre, mások a paintbrush-ra és egyesek fóliázásra esküsznek, de abban mindenki egyetérthet, hogy az alábbi Lamborghini Huracán egy tökéletes öltözéket kapott.

A Print Tech ugyanis készített egy piros, fehér és zöld színekkel operáló fóliát a kisebbik Lambóhoz, melynek árnyalatait lángnyelvekkel választották el egymástól. A latex nyomtatóval készített csomagolás felhelyezéséhez az egész kasztnit le kellett csupaszítani, így a teljes procedúra munkadíjjal 10 ezer euróba, vagyis nagyjából 3,1 millió forintba kerül.

Aki ennél többre vágyik, annak jó hír, hogy a fóliázós cég a híres kipufogó-készítő vállalattal, az Akropovic-csal igény esetén egy teljesen új rendszert készíttet a középmotoros sportkocsi alá, aminek köszönhetően 19-cel nő a lovak száma, miközben 20,5 kilogrammal csökken az össztömeg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/