Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy hazaszerető Lamborghini

2016. január 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Print Tech elkészítette minden idők egyik legdrágább fóliázását a Lamborghini Huracánra. A 10 ezer euróért, azaz valamivel több mint 3 millió forintért felrakott olasz trikolór bár hihetetlenül drága, nagyon jól áll a kisebbik vad bikának.

Vannak, akik a gyári színekre, mások a paintbrush-ra és egyesek fóliázásra esküsznek, de abban mindenki egyetérthet, hogy az alábbi Lamborghini Huracán egy tökéletes öltözéket kapott.

A Print Tech ugyanis készített egy piros, fehér és zöld színekkel operáló fóliát a kisebbik Lambóhoz, melynek árnyalatait lángnyelvekkel választották el egymástól. A latex nyomtatóval készített csomagolás felhelyezéséhez az egész kasztnit le kellett csupaszítani, így a teljes procedúra munkadíjjal 10 ezer euróba, vagyis nagyjából 3,1 millió forintba kerül.

Aki ennél többre vágyik, annak jó hír, hogy a fóliázós cég a híres kipufogó-készítő vállalattal, az Akropovic-csal igény esetén egy teljesen új rendszert készíttet a középmotoros sportkocsi alá, aminek köszönhetően 19-cel nő a lovak száma, miközben 20,5 kilogrammal csökken az össztömeg.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!