/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy Honda NSX az erdő közepén

2017. november 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sokat tudni szerencsétlen elsőgenerációs NSX-ről, de valaki nagyon nem szerethette, ha képes volt rendszámával együtt ottfelejteni egy erdőben az oroszországi Szentpétervár mellett. Végül kihúzták a mocsokból, és remélhetőleg új életet kezdhet.

Nem sokan büszkélkedhetnek azzal, hogy a néhai Ayrton Senna munkásságát is dicsérő autó tulajdonosai lehetnek, ám úgy tűnik köztük is akadnak olyanok, akik nem becsülik kellőképp a birtokukban található kincset.

Akárhogy is, egy 1992-es ezüstszínű példány valahogyan egy erdőben végezte Szentpétervártól nem messze, ami már csak azért is fura, mert Oroszországban nagyjából húsz modellt regisztráltak be, így nem egy gyakori látvány.

Hogy kinek tűnhetett fel a magára hagyott sportautó, arról nem tudni, ahogy arról sem, mi lett vele azóta, a történet ugyanis nagyjából 7-8 éves, ekkor találták meg az NSX-et levelekkel, porral, mohával takarva, motorjától megfosztva.

Végül a rendszám alapján fény derült eredeti tulajdonosának kilétére, aki nagyjából egymillió rubelért (jelen árfolyamon 4,5 millió forint) vált meg a hányattatott sorsú négykerekűtől, ám a történet itt véget ér. Reméljük, ismét szerető gazdára lelt, aki a megfelelő szívet is beleültette, hogy újra a kanyarokat vadászhassa a Honda történetének egyik gyöngyszeme.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/