/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy kellemesen komolytalan Rolls-Royce

2017. október 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az MC Customs épp annyi fickósságot adott a Rolls-Royce népszerű modelljéhez, hogy ne csak az idős nemesek üljenek bele, hanem egy tehetősebb család ifjú sarja is nyugodtan megjelenjen vele akárhol.

Bár maga a Rolls-Royce is készséggel szabja egyedivé ügyfelei új autóját, akik lemaradtak erről, vagy egyéb okból nem választották a lehetőséget, még mindig találnak néhány tuningműhelyet, ahol az alkalmazottak nem félnek „bepiszkolni” kezüket.

Ilyen a Miamiban található MC Customs is, ahol egy Wraith kupét pofoztak ki a cég emberei. A fehér alapra egy ragyogó piros mázat „öntöttek”, ezt pedig az összes ablak lesötétítésével tették kontrasztosabbá.

Ezt a Forgiato 22 collos kétrészes kovácsolt kerekei, a rájuk húzott peres Pirelli abroncsok és a néhány centis ültetés teszik teljessé – a felnikbe pedig valahogy sikerült elhelyezni a márka névjegyének számító RR logós kupakokat, melyek gurulás közben is úgy állnak, hogy leolvashatók legyenek.

A belsőt és a teljesítményt érintő változtatásokról nem tudunk, de a BMW-től származó 6.6 literes V12-es aggregát 632 lóereje és 800 Nm-es csúcsnyomatéka miatt, valamint a bőr, fa és egyéb nemes anyagokat felvonultató utastér sincs rászorulva, hogy bárki átszabja – persze elég pénzért bármi lehetséges.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/