/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy majdnem Porsche

2019. február 17. 08:36   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki nagyon szeretett volna Porsche tulaj lenni, ám csak egy Toyota MR2-re futotta neki. Azért valahogy mégis kihozta a japán középmotoros stuttgarti énjét egy érdekes optikai csomaggal, persze Porsche Caymannak így sem neveznénk az elkészült valamit.

A harmadikgenerációs Toyota MR2 elhagyva elődei szögletességét, sokakat már első ránézésre is akaratlanul a Porsche cég termékeire kezdett emlékeztetni. Persze azt túlzás lenne állítani, hogy a hatalmas fényszórók vagy épp az apró méret egyenlő a stuttgarti designnyelvvel, de egy korai Boxster sziluett belegondolható a Toyota apró sportautójába.

Ám vannak, akik hajlamosak túlgondolni a dolgokat, ahogy az alábbi sárga MR2-es tulajdonosa is, aki egyenesen Caymant akart plasztikázni japán kedvencéből. Nem állítjuk, hogy megszólalásig hasonlít rá, sőt, a Porsche jelvénnyel az orrán inkább vicces az eredmény, de önmagában nem lenne rossz optikai hatása a hatalmas hátsó szárnnyal, szélesített kerékívekkel, felszerelt keménytetővel, új első lökhárítóval és nagy alufelnikkel szerelt roadsternek.

Szegény MR2-es egyébként a replikakészítők kedvenc eszköze, hisz középmotoros kialakítása miatt könnyen formálható bármilyen sportkocsivá, így nem egy Lamborghini vagy Ferrari látott már napvilágot a Toyotaként álomra szenderülve a plasztikai műtét előtt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/