Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy nevetséges Mercedes

2018. július 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes általában a luxus és a presztízs megtestesítője, de biztosan nem az alábbi SL350-es példány, amely inkább a gúny illusztrációja lett, köszönhetően eddigi tulajdonosának, aki a csillogást egy kissé túlzásba vitte.

Akár egy gagyi tuningbolt előtti rekláminstalláció is lehetne az alábbi, Angliában szolgálatot teljesítő Mercedes-Benz SL350, amely a króm kiegészítők élő szobra lett.

A 2004-es legyártásakor még eredeti pompájában tündöklő csillagmárkás roadster tinédzser korára olyan öltözékbe bújt, amely minden jóérzésű autótulaj rémálma: kívül-belül tele aggatták króm kiegészítőkkel.

Az eBay-en online felületen értékesíteni kívánt autó a már említett borzalmon kívül semmi különleges tulajdonsággal nem rendelkezik, pedig az eladó szerint „ahol megfordul, fejeket csavar el, ezreket (fontban) költöttem az autóra, hogy olyan kinézete legyen, mint amilyen most. Négy új gumit vettem a nagyon drága alufelnikre”.

Nem tudjuk, hogy viccből vagy komolyan írta-e a hirdető ezeket a szavakat, de 2,2 millió forintnak megfelelő összeget (5995 fontot) próbál kérni a 130 ezer kilométert futott, 3,7 literes V6-ossal szerelt modellért, aminek tetejét nem biztos, hogy le mernénk nyitni menet közben fényes nappal az utcán.

Elég csak a hat légbeömlőre tekinteni, amelyek a motorháztetőre jutottak, de az emblémákat magukba foglaló első toldatok sem rosszak, a botrányos hátsó szárnyat nem is említve. Hogy végképp elmenjen az étvágyunk tőle, még a vajbőr belső sem úszta meg a csillogó anyag nélkül. Legalább a felnikről valóban nem a nevetés az első dolog, ami eszünkbe jut, a többi dologért viszont kár volt…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!