/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy öszvér pickup

2019. február 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Épp annyira Chevrolet Corvette, mint amennyire Caprice és Camaro. Az egyedi átépítésű Chevy pickupban mindent megtalálunk, amire szükség lehet. A praktikumot, az erőt és a különcséget – bár nem mindenkinek tetszik egyformán az autó. Tulajdonosa most megválna tőle.

Az egyedi autók lehetnek jó és rossz irányban egyaránt különlegesek. Akármeddig nézegetjük a képeket erről a Chevrolet öszvérről, nem tudjuk eldönteni, hogy melyik csoportba tartozik az alkotás, ugyanis vannak kifejezetten jó részei, de akadnak gyenge húzásai is. Még maga az eladó sem biztos benne, mit gondolnak róla az emberek, a hirdetésben ugyanis ennyit ír: „Az első benyomás elgondolkodtatja az embereket, a második benomyás tovább gondolkodtatja őket.”

A nem túl szerencsés választások közé tartozik – szerintünk – a pickup orra, amely Camaro és Caprice elemeket vegyít nem épp kívánatos módon, de a brutális módon kiszélesedő hátsó traktus is inkább érdekes, mint szép. Az egyedi hotrod pickupnak bélyegezett négykerekű alapja a Chevrolet Caprice kombi változata, melyre rákerültek a Camaro és Corvette vonások, illetve platót alakítottak ki rajta a puttony helyett. A 17 collos alufelnik kaptak egy polírozást, a kasztni pedig egyszerű, fényes fekete festést.

A belső teret a Caprice hagyaték jegyében vehetjük szemügyre, így egy kissé elavult, fa betétektől hemzsegő, szögletes műszerfalat találunk egy sportkormánnyal és SS feliratos sportülésekkel. A klíma és az elektromos ablakok nem maradhatnak el.

Az igazi izgalmat azonban a motortérben találjuk, ahová egy 6.2 literes V8-as Camaro motor került, s bár a teljesítményét nem árulta el az eladó, valószínűleg jól mozgatja a nem túl nagy kasztnit – még a kissé öregecske, négyfokozatú automataváltó ellenére is.

Az egyedi furcsaságért 24 995 dollárt, azaz 7 millió forintot kér tulajdonosa az eBay-en.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/