/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Együtt az első és a legújabb VW Caravelle

2015. október 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Volkswagen népszerű kisbuszának gyökereihez kíván visszanyúlni a hatodik generációs Transporter Caravelle kiadásával, amely a klasszikus piros-fehér fényezést viseli majd magán a lehető legmodernebb technikai kiegészítőkkel ellátva.

A német autógyártó leporolta sikeres kisbusz-szériájának egyik alappillérét, a Caravelle kiadást, amely a T1-es modell elterjedésében nagy szerepet játszott.

Épp ezért a jelenleg futó hatodik generáció is megkapta az évtizedekkel ezelőttre visszanyúló klasszikus piros-fehér festést és az új Beetle 18 collos retró felnijeit. Ezeken túl azonban a legmodernebb felszereltséggel látták el a túrabuszt, ugyanis LED fényszórók, első-hátsó parkradarok, baleset esetén automatikusan aktiválódó vészfékrendszer, adaptív tempomat, háromzónás klímaberendezés, fűthető első ülések, navigációval és digitális rádióval ellátott központi rendszer, illetve kanyarfényként is funkcionáló ködfényszórók képezik az alapfelszereltség részét.

A „Generation Six” (hatodik generáció) plakettek és feliratok, a krómdíszítések, a sötétített üvegek, belül pedig a bőr kárpitok már csak hab a tortán. A modellt csakis a 2.0 literes BlueMotion TDI dízelmotorral (minden bizonnyal a csaló szoftver nélkül) szerelik hétsebességes DSG automataváltóval. Ennek az egységnek azonban kétféle erőkiadásából lehet majd választani, a gyengébb 150 lóerőt (110 kW), az erősebb pedig 204 paripát (150 kW) küld az aszfaltra szükség esetén.

A különleges modellt Angliában már meg lehet rendelni 52 ezer fontos (közel 22 millió forintos) indulóárral, míg az erősebb motorral 54 547 font (több mint 23 millió forint) a kezdő összeg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/