/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: Eladó a használatlan Lambo Sesto Elemento

2015. július 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy eddig használatlan Lamborghini Sesto Elemento szupersportkocsi keresi új gazdáját. A minden ízében újnak kinéző négykerekűt hárommillió euróért kínálja jelenlegi tulajdonosa, amely az eredeti ár másfélszerese.

A Lamborghini Gallardo modelljén alapuló Sesto Elemento (azaz Hatodik Érzék) már önmagában is a világ legritkább autói közé tartozik, azonban a képeken szereplő példány még a valaha legyártott húsz darab közül is kiemelkedik.

Méghozzá azért, mert eddigi tulajdonosa a megvételt követően sem használta, így tulajdonképp a gyárból történő mozgatást követően egyetlen métert sem gurult a járgány. Ennek megfelelően eredeti vételárához képest (amely 2 millió euró volt) másfélszer annyiért (3 millióért) szeretne túladni aranytojást tojó tyúkján annak ismeretlen gazdája.

Csak emlékeztetőül, a Sesto Elemento egy 999 kilogrammos sportkocsi, melynek meghajtásáról az ülések mögött elhelyezett 5.2 literes szívó V10-es benzinmotor gondoskodik 570 lóerő (419 kW) és 540 Nm kíséretében.

A sok lóerőre jutó kis tömegnek köszönhetően pedig az autós világ Usain Boltjának is nevezhetjük, ugyanis 100 km/órára 2,5 másodperc alatt katapultál, míg végsebessége 350 km/óra körül alakul – bár valószínűleg új tulajdonosa sem fog az előzőnél több kilométert az olasz ritkaságba beletekerni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csanád Juhász
2016-04-27 - 14:10

Talan inkabb hatodik elem, nem?

mikolai zoltán
2021-01-21 - 12:17

1 milliárd ft


*/