Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó a Terminátor aláírt járgánya

2016. január 24. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Eladósorba került Arnold Schwarzenegger egykori kedvenc mindenjárója, egy személyre szabott Mercedes-Benz Unimog. Az 1977-es kasztnira épített jármű meghajtásáról egy 6.4 literes turbódízel gondoskodik, ára pedig közel 110 millió forintra rúg.

Először még 2014-ben próbálták meg értékesíteni Németországban Arnold Schwarzenegger volt járművét, egy ezüstszínű Unimogot, melyet a filmsztár saját aláírásával is ellátott.

Arról ugyan nem tudunk, hogy az üzlet sikerült-e, de most egy amerikai oldalon tűnt fel a nem mindennapi járgány a két évvel korábbinál 80 ezer dollárral többért, mintegy 351 ezer dollárért (110 millió forint).

Az ár persze nem véletlen, hisz nemcsak egy szignózott példányról van szó, hanem egyben egy egyedi változatról is, ugyanis a filmsztár igényeihez igazodva egy 1977-es kasztnit kapott egy U1300 SE 6.4 literes sorhatos turbódízellel és félautomata váltóval párosítva. Ehhez jön még hozzá az automata keréknyomás-kiegyenlítő, a Hella halogén lámpák, az elektromos csörlő, a légrugós felfüggesztés, a tolató kamera, a Blaupunkt hangrendszer és a 22 collos kerekek – amik még kicsinek is tűnnek a monstrumon.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!