/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Ez a BMW csak Japánnak jár

2016. november 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ennél hosszabb nevet nehéz lett volna adni az alábbi, csak a japán piacra megjelenő bajor négyajtósnak: BMW 640i Gran Coupe Celebration Edition Exclusive Sport. A csupán 33 darabszámban elérhető modell ára átszámítva 35,8 millió forint lesz.

Ilyenkor lehetünk igazán irigyek, hogy nem a szigetország lakói vagyunk, a BMW ugyanis bejelentette, hogy 33 darab speciálisan felszerelt 640i Gran Coupét dob piacra csak Japánban.

A ritka széria a 640i Gran Coupe Celebration Edition Exclusive Sport nevet kapta, és olyan extrákkal látták el, mint a Fekete Zafír metálfényezés, az M-es első és hátsó lökhárítók, a 20 collos M-es kerekek, míg belül a barna Nappa bőrüléseket fekete bőr és zongoralakk elemek egészítik ki. A tetőkárpit hasított bőrből készült, a megfelelő zenei hangzásvilágért pedig a Harman Kardon hifi felel 16 hangszóróval és 2 mélynyomóval.

A komfort csomag már csak hab a tortán, így a négyzónás klíma, a hátul is fűthető, elől pedig hűthető ülések és az ajtócsukás segéd szintén alapként jár. A különleges modellnek különleges ára is van: 13,4 millió jent, azaz átszámítva 35,8 millió forintot kérnek érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tobi
2016-11-12 - 08:30

Wolksvagen CC


*/