/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ez a BMW most ronda vagy sem?

2016. szeptember 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki az interneten hirdette meg egyedileg átalakított E36 3-as BMW-jét. Az 1993-as évjáratú szedánból lett vászontetőst a Baur alakította át, és összesen csupán 311 ilyen példány készült.

Mielőtt megjelent volna hivatalosan az E36 Cabrio, bárki elvihette szedánját a Baurhoz, hogy a tető kivágásával valódi négyajtós kabriót készítsen a cég.

A német BMW-átalakító manufaktúra évtizedeken át skalpolta a bajor gyártó produktumait, közülük az egyik legritkább példány lett az E36 (318i TC4), csak az európai piacra készítve. Mint a fotókon is látható, a tetőív és az ablakkeretes ajtók is megmaradtak, csak a hátsó szélvédő és maga a lemeztető került ki a modellből, hogy helyüket egy kisebb üvegtető és a vászon vegye át, amelyet egyébként félig vagy teljesen is ki lehet nyitni.

Mivel három évvel a sima változat megjelenése után előállt a BMW a kabrióval is, a Baur szinte hónapokra rá leállt a szedánok átalakításával, mert túl drága volt a gyári megoldáshoz képest. Így csupán 311 darab készült belőle, amelyek közül ez a makulátlan, 182 ezer kilométert futott példány most Amerikában vált eladóvá online aukción keresztül. Az eBay-en megtalálható hirdetés jelenleg 2,5 millió forint felett áll, s már kevesebb, mint két nap van hátra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/