Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ez a rózsaszín Merci terepjáró bizony létezik

2018. május 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki ismer a környezetében igazi Barbie hercegnőt, akinek még nincs az életmódjához megfelelő autó, akkor az alábbi, 24 collos felniken gördülő Mercedes G500 4×4² terepjáró lehet a megfelelő alany a mindennapok vásárlótúráinak és csajlátogatásainak átvészeléséhez.

Nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri majd az a rózsaszín Mercedes G-osztály terepjáró, amelyet egy amerikai fodrász, bizonyos Ms. Chloe birtokol, ám az üzlet népszerűsítésének is megvan az ára, ami nem is olyan magas, ha az ember eleve ezt a stílust szereti.

A G500 4×4² megvétele és átalakítása nem kevesebb, mint 225 ezer dollárjába (59,5 millió forint) fájt a tulajdonosnak, aki egy cseppet sem bánja a bele ölt vagyont. Ezért cserébe különleges, emelt futómű, Barbie rózsaszín fóliázás és 24 collos Forgiato „Terra Series Gambe-1” felnik jártak, utóbbiakat a külsőhöz illesztve rózsaszín-fekete fényezéssel látták el.

Bár egyelőre szó sincs róla, jó hír, hogy eladás esetén a fólia eltávolításával az eredeti fényezés sérülésmentesen előcsalogatható


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!