/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ez az M2-es BMW M5-öst eszik reggelire

2017. január 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

370 lóerővel is igazi sportos játszóautó, ám a Manhart úgy gondolta, több is rejlik a sorhatos duplaturbós erőforrásban, úgyhogy 630 paripát pakolt a BMW M2-es modelljébe, ezt pedig megfejelte egy sor optikai csinosítással.

A Manharttól már megszokhattuk, hogyha valamihez hozzányúlnak a tuner emberei, az nagyon messze kerül gyári önmagától – és a kifejezés legjobb értelmében.

Ezúttal az eredetileg 370 lóerős M2-es kupét gyúrták ki a tuner emberei egészen 630 paripásra 750 Nm csúcsnyomaték leadása mellett. Sajnos arról nincs hír, hogy mennyivel javul a kézi váltóval 4,5, hétfokozatú automatával pedig 4,3 másodperces százas sprint, valamint a 250 (M Driver’s csomaggal 270) km/órás végsebesség, de nagyjából 3-3,5 szekundum és 300 km/óra feletti tempó a reális egy ilyen mértékű kúra után.

Mindezt a turbórendszer továbbfejlesztésével, egy komplett új kipufogórendszerrel és a motorvezérlés átprogramozásával érték el, de nem lenne teljes a nemesítés, ha csak a motort piszkálják meg, így kerültek nagyobb fékek és KW felfüggesztés a 2-es alá.

A teljességhez persze az olyan optikai kiegészítők is hozzátartoznak, mint a szénszálas műanyagból készült első toldat, küszöbtoldat, a fix hátsó szárny, valamint a motorháztetőre helyezett légelvezető idomok. Az MH630 néven futó alkotás 19 collos felniken gördül elől 255/35, hátul 285/30-as Michelin Cup 2 abroncsokkal. A belsőt az aranyszínű cérnával varrt hasított bőr és a Recaro sportülések teszik otthonosabbá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/