/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ez lesz az olasz Mazda MX-5?

2015. augusztus 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az eddigi kémfotók és információk alapján az OmniAuto.it grafikusai digitális papírra vetették a japán alapokkal érkező új Fiat 124 Spider teljes karosszériáját. Ha minden igaz, a roadsterből nem sokkal bemutatkozása után már lesz Abarth változat is.

Rég tartotta egy autó ekkora lázban az olasz sajtót, márpedig a nevében újjáélesztett Fiat 124 ezt teszi a mediterrán országgal.

Épp ezért már a hivatalos bemutató előtt vannak, akik konkrétan elképzelik, hogy fog kinézni az egyelőre jól rejtegetett modell. Az OmniAuto.it munkatársai már el is készítették a várható látványt az eddigi kémfotók és a gyártóhoz közeli beszámolók alapján, melyből az alábbi képek születtek.

A várható műszaki felszereltségről egyelőre még kevesebbet tudni, talán az 1.4 literes turbós aggregát 140-150 lóerő körüli kiadása lesz az alap, míg a csúcsot az Alfa Romeo 4C-ből eredő 1.75 literes négyhengeres turbós benzinmotor 200 lóerőre „butított” változata jelentheti egy Abarth kiadás személyében.

Ez az 1000 kilogrammos saját tömegre és a tökéletes súlyeloszlásra nézve egy elég vad sportautó képét vázolja fel, bár a részletekre még az év végéig várnunk kell majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/