/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: G-Merci a jövőből

2015. augusztus 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután a Land Rover végleg nyugdíjazta az évtizedek óta hűen szolgáló Defendert, felröppentek a pletykák a Mercedes hasonló csónakban evező modelljével, a G-osztállyal kapcsolatban is. Egy lehetséges kinézetet fel is vázoltak már nekünk.

Azzal, hogy a Land Rover lecserélte több évtizedes múltra visszatekintő Defender modelljét egy új változatra, a köznép a Mercedes egészen hasonló terepjárójával kapcsolatban is ilyen lépéseket vár.

Így nem csoda, hogy máris megjelentek a neten az első elképzelések az új variáns várható kinézetéről. Míg az öreg G-osztály belsejét tudták az évek múlásával csiszolni, külseje megmaradt a határozott élekből építkező, katonaiasan zord kockaforma. Ezt rúgja fel az alábbi elképzelés az Ares Designtól, melyen az eddigi katonai stílus helyett a luxus felé mozdult el az autó a külső tekintetében is a jelenlegi csillagmárkás arculat elemeit felhasználva.

Az persze jó kérdés, hogy az elpuhított kinézetű G-osztályt többen választanák-e, mint a kemény külsejű jelenlegi modellt, mert hiába telnek az évek, a terepjárót bizony magas ára ellenére is szépen viszik az ügyfelek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/