/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Gyári taxicsomagos Opel Insignia

2017. december 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Míg éveken át a vajszínű Mercedes E-osztály taxik hódították az utcákat, ezt a képet szeretné megváltoztatni az Opel az új Insigniával, melyet puttonyos kiadásban most bevetésre felszerelve kínál a különböző fuvarozó társaságoknak és magánszemélyeknek.

Tökéletes személyszállítóként aposztrofálja az Opel az új Insigniát, amelynek kombi példányát ennek bizonyítékaként rögtön taxivá felvértezve kínálja megvételre darabonként vagy akár komplett flottában fuvarozó társaságok számára.

A cég úgy kívánja átvállalni az átalakítással járó extra terhet és költségeket, hogy rögtön bevetésre kész, egyszínű, órával és jelzővel ellátott példányokat kínál kétféle felépítés és felszereltség mellett.

Az Insignia Sports Tourer a könnyed városi levegőt szereti, míg a Country Tourer nem riad meg a kisebb tereptől sem. Mindkettő modell kérhető Taxi Selection és Taxi Dynamic ellátmánnyal – egyelőre nem tudni, melyik milyen extralistát tartalmaz, de – a legolcsóbb változat nettó 22 639 euróba (7,12 millió forintba) kerül Németországban, amiért cserébe garantáltan nagy csomagteret és hátsó lábteret kap a befektető.

Akinek ez sok lenne (árban) vagy kevés (kapacitásban), annak a gyártó a Zafira és Vivaro modellek hasonlóan átalakított változatát is kínálja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/