/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Hannibal Lecter autója

2016. február 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Kahn Design egy komoly munkával készül a következő hónapban esedékes Genfi Autószalonra, melyen egy Aston Martin DB9-est láthat majd a nagyérdemű erősen átalakítva. Az kocsi orra egyenesen a hírhedt filmes sorozatgyilkosra, Hannibal Lecterre hajaz majd.

A nagy-britanniai tuningműhely ismét kitett magáért, ugyanis az Aston Martin lassan nyugdíjazásra kerülő DB9-esét alakított át egy maskarás négykerekűvé.

A WB12 Vengeance (azaz bosszú) névre hallgató jármű eleje a híres sorozatgyilkos, Hannibal Lecter maszk-designját kapta meg a lökhárító aljába rakott függőleges vonalakkal, de a lökös maga is egy teljesen új darab az integrált szénszálas alsó légterelővel együtt. Az újragondolt LED fényszórók, valamint a kerek hátsólámpák és a vonzó felnik mellett az első kerékívek kaptak egy-egy légelvezető nyílást, míg a kipufogókban egy-egy kereszt figyelhető meg.

Arról, hogy a motorháztető alatt történnek-e változások, egyelőre nem tudni, de a 6.0 literes szívó V12-essel szerelt DB9-esnek amúgy sincs miért szégyenkeznie, hisz 510 lóerejéhez (380 kW) 620 Nm csúcsnyomaték társul. A részletek hamarosan kiderülnek, ugyanis a Kahn Design első ízben a márciusban esedékes Genfi Autószalonon fogja bemutatni a csodát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Öregpacó
2016-02-11 - 21:25

Döbbenetesen jó! – Balkormánnyal szívesen “elcsúfoskodnék” vele.


*/