/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Háromajtós kombi Subaru Impreza

2022. június 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy brit Subaru javítóműhely belevágott egy háromajtós kombi Impreza STI projektbe, amit időhiány miatt félbehagyott, ám addig pont sikerült eljutnia a csapatnak, hogy elmondhassák, ez a Föld egyetlen háromajtós boxermotoros sportkombija.

A chesterfieldi Scoobyclinic nem csak Subaruk felokosításával és javításával foglalkozik, hanem bizony azok módosításával is, akár saját szakállra.

Így született meg a képeken látható háromajtós Impreza STI projekt, melybe még 2008-ban kezdtek bele a műhely dolgozói, ám saját bevallásuk szerint időhiány miatt valószínűleg sose fejeznék be, így most, 14 év után szeretnék továbbadni, hogy valakinek olyan Subaruja legyen, amilyen nem létezik több a világon: egy háromajtós sportkombi.

Sajnos jelenleg a beltérben egy bukókereten kívül nem sok dolgot találni, de legalább kívülről egész befejezettnek tűnik a munka. Az 1994-es gyártmányú Impreza Wagon a Subaru jellegzetes metálkék színét kapta meg, amit az aranyszínű alufelnik tesznek még hangsúlyosabbá. Eredetileg öt ajtaja volt, a munkálatok során azonban a csomagtartóén kívül az összeset levették és a kupé 22B modellváltozat hosszabb ajtóiból kapott egyet-egyet.

Túlzás lenne azt állítani, hogy valami gyönyörű eredmény született, de talán az egyszerűbb kerekek is okolhatók érte, nagyobb és szélesebb felnikkel már jobb lehet az összkép. És ugyan praktikumból sokat veszít így az autó, valószínűleg amúgy is kevesen használják mindennapos családi modellként a kombi STI-ket. Ebből pedig úgysem jön még egy az emberrel szemben…

Az egyedi Subaru ára 10 995 angol font, vagyis potom ötmillió forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/