/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Hat kipufogóval pózol a Gemballa Porschéje

2016. március 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuner nem aprózta el 911 kabrióhoz készített nemesítését, ugyanis egy olyan optikai csomagot illesztett a népszerű sportkocsira, amiről laikusok azt hihetik, egyenesen a gyárból jött ki, méghozzá valami nagyon vad kiadásban.

Mi kell egy igényes tuningmunkához? Néhány nagy kerék, egy diszkrét ültetés, a szokottaktól eltérő színvilág, nagyobb lökhárítók és küszöbök, no és egy átalakított kipufogórendszer.

A Gemballa pontosan ezeket válogatta össze tökéletes egyezéssel a jelenlegi generációs Porsche 911 kabriójához, amelyet aztán kivitt a természetbe egy kis pózolásra. Ahogy a tökéletesen sikerült fotókon is látszik, a stuttgarti paripa legfeltűnőbb részlete a hátsó lökhárító lett a bele épített fényes fekete díszcsíkkal és az alján található kétszer három kipufogóvégződéssel. A hat cső között a diffúzor, míg a lámpák között a tuner logója kapott helyet.

Kissé előrébb haladva a hatalmas, 5×2 küllős 20 és 21 collos felnik és a küszöbök tűnhetnek fel az ültetett sportfutómű mellett, míg elölről a nagyobb légbeömlőkkel ellátott lökhárító ékesíti a modellt. Igény esetén a gyári fékrendszert nagyobb teljesítményű Brembo gyártmányúakra cserélik a szakemberek.

Az alábbi, fehér 911 GT Cabrio teljesítményét nem piszkálta a cég, így továbbra is egy szívó, hathengeres boxermotor szolgáltatja a 400 lóerő mellé társuló 440 Nm-es csúcsnyomatékot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/