/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Hogyan ne alakítsuk át kedvenc roadsterünket

2017. október 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy merészen álmodozó tulajdonos áldozatává vált egy Opel Speedster Amerikában. A szerencsétlenül járt vászontetősre minden olyan részletet ráaggattak, amik önmagukban is csúnyák lennének, ám így az összkép még borzasztóbb lett.

Alapvetően nincs baj az Opel Speedster / Pontiac Solstice / Saturn Sky (mindhárom modell teljesen ugyanaz) által képviselt olcsó roadster jelleggel, sőt, az autó a maga nemében egész kellemes jelenség is – pláne ár/érték arányban – ám nem mindenki tiszteli kellőképp a ritka vászontetőst.

Egy arizonai tulajdonos például nevetség tárgyává alakította saját Saturnját, miután 20 collos krómozott kerekeket aggatott rá (egyet még az autó hátuljára is), fura versenycsíkokkal és feliratokkal díszítette, de még egy színben és stílusban egyáltalán nem passzoló fix hátsó szárnyra is futotta a garantált lesújtó eredményért. A pontot az i-re a műanyag, macskaszemes élvédők teszik fel.

Szerencsére az áldozat elejéről nincsenek fotók, így csak a hátsó fertályt ért átalakításokon szörnyülködhetünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/