/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Horror Autó a legrosszabb alkatrészekből

2015. október 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha Frankensteinnek lenne autója, az valahogy úgy nézne ki, mint a képen látható öszvér, melyet egy brit, garanciális javításokat regisztráló cég készített el az általuk mért leggyakrabban meghibásodó összetevőkből.

Alig néhány napja írtunk az angolok legkedveltebb designelemeiből megalkotott szörnyen ronda – szerencsére csak képzeletbeli – autójáról, most a Warranty Direct brit javítások statisztikáit gyűjtő cég állította össze saját csúfságát a legmegbízhatatlanabb alkatrészeket felhasználva.

Ezek alapján a Halloweeni Horror Autó többek között Mazda 5-ös tengelyeket és futóművet (75%-os meghibásodási aránnyal), Mitsubishi Outlander motort (48,3%), Lexus GS elektronikát (67%), Mazda MX-5 fékeket (közel 50%), Chevrolet Tacuma sebességváltót, valamint Honda CR-V klímát kapott.

Arról nincs információ, hogy a karosszériaelemek többsége milyen járműről származik, ahogy az is meglepő, hogy szinte csak az általános megbízhatóságukról híres japán autók szerepelnek az 50 000 járgányt vizsgált eredményben, sehol egy francia, vagy német négykerekű, mindenesetre ettől még a felsorolt modellek nem alapjaikban rosszak, csupán vannak gyenge pontjaik, melyekkel a tulajdonosnak többet kell törődnie a kelleténél.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/