/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe – Így néz ki a következő generációs Suzuki Swift

2016. március 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy zártkörű prezentáción bukott le a hazánkban is népszerű modell következő generációja. Az új Swiftről a Balenón megismert dizájn köszön vissza, míg a belsőt a sportos egyszerűség szellemében tervezték meg a japánok.

Egy franciaországi értékesítőknek tartott bemutatón sikerült valakinek lőnie pár fotót az új Suzuki Swift tervezett kinézetéről.

A népszerű kisautó a már megismert dizájnnyelvet örökli, amely modern lámpákat, nagyobb méretű hűtőrácsot, végig lejtő tetőívet és fekete A, B és részben fekete C oszlopokat jelent. A rejtett hátsó kilincsek és kipufogó mellett a felnik is újítást mutatnak, így végre könnyedén megkülönböztethető lesz elődjeitől.

A bemutatón ráadásul nem csak az alap, hanem a Sport változat is lebukott. A képeken a fehér modell nagyobb felniket, légbeömlőt kapott, valamint lökhárítóit is lejjebb húzták és egy valamivel nagyobb hátsó szárnyat és két kiálló kipufogóvéget is felszereltek rá.

Ami a belsőt illeti, egy letisztult, könnyen átlátható, mégis ízléses összeállítást láthatunk az első képek alapján. A multifunkciós színes központi kijelző alatt külön gombokat kapott a légkondicionáló berendezés, míg a műszereket egy új, alul lapított multikormányon keresztül nézheti majd a sofőr. Bluetooth és USB már alapáron is járni fog a modellhez, míg a tolatókamera a jobban felszerelt példányok kiváltsága lehet.

A motorizáltság tekintetében egyelőre nem lehetünk biztosak, de az alapot valószínűleg egy 1.2 literes szívó DUALJET egység jelentheti 90 lóerő (66 kW) körüli teljesítménnyel és 120 Nm forgatónyomatékkal. Azonban minden valószínűség szerint a Balenóban bemutatott 1.0 literes turbós benzines aggregát is a paletta részévé válik 112 lóerő (82 kW) és 170 Nm kíséretében. A Swift Sportot pedig minden bizonnyal a Vitara S-ben megismert 1.4 literes turbós egység fogja hajtani 140 lóerő és 220 Nm-es nyomaték társaságában.

Az újdonság még idén bemutatkozhat, azonban az értékesítés valószínűleg csak egy év múlva kezdődik meg. Az ár- és konkrét felszereltséglista egyelőre nem ismert.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/