/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ikrek különböző ruhában

2016. november 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két Lamborghini Aventador pózol a PUR wheels ritka küllőzésű felnijeivel, amik mindent megmutatnak az autók nagyteljesítményű fékrendszeréről, és nem mellesleg piszok jól állnak rajtuk.

Már öt éve a piacon, mégis hatalmas feltűnést kelt és frissnek hat a Lamborghini Murciélago utódja, az Aventador, amelynek SV kiadása az eddigi legerősebb szívómotoros autó a márka kínálatában.

Bár gyárilag is szép kerekekkel (szűrűküllős fekete alufelnikkel) szerelik, az SR Auto Group csavart még egyet a kinézetén a PUR wheels különleges görgőivel. A megvalósítást ráadásul rögtön kétféleképp tálalta is a cég.

Az egyik egy fekete Aventador SV, melyre mindenféle sallang nélkül kerültek fel a hatalmas alufelnik, míg a fehér példányra központi kerékcsavar, valamint szegecses belső széllel pattintották fel az 5×2 küllős műremekeket. Így már messziről tisztán láthatóvá válnak a hatalmas karbon-kerámia tárcsafékek és a piros nyergek.

Arról nem tudni, mi pénzbe kerül a papucscsere, de az autó értékét nézve elenyésző lehet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/