/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen autóra várt otthon Jeremy Clarkson

2015. augusztus 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A mostanában balhéiról és ennek következtében a BBC Top Gear című műsorával történt szakításáról elhíresült brit műsorvezető talán már új show-jára készült, amikor átvette a házához kiszállított McLaren 675 LongTail sportautót.

Tesztautó vagy saját gépkocsi? Talán mindegy is, a lényeg, hogy Jeremy Clarkson már a McLaren 675 LT-t is kipipálhatja bakancslistáján, ugyanis egy ilyen autót szállítottak a minap otthonához, melyre egy pohár bor társaságában várt.

Ha saját szórakoztatására vette az autót, akkor talán még irigyebbek vagyunk, de ha csak az Amazonnal nemrég kötött hároméves szerződésével kapcsolatos tesztautóról van szó, azért sem sajnáljuk igazán, hisz megkergetheti napjaink egyik legjobb brit sportkocsiját. Az LT jelző egyébként a LongTail, azaz hosszú farú kiadásra utal, míg a számsorból a V8-as biturbó motorban található paripák számára következtethetünk.

Az autó gyorsulása 100 km/órára 2,9 másodperc, 200-ra 7,9 szekundum, míg végsebessége 330 km/óra. Ha egy átfogó tesztről van szó, akkor még a jövő évig kell várnunk, hogy adásban láthassuk a megnyúzott 675-öst.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/