/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen lehet az első Ferrari SUV

2018. október 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután a Ferrari is behódol a napjainkban virágzását élő SUV divatnak, felkerültek az internetre az első elképzelések a várható sportos terepjáró kinézetéről. Egy egész életképes render képet rakott fel az Instagramra egy virtuális designer.

Egyesekre biztos sokkolóan hat, hogy hamarosan a Ferrari is bemutatja első terepjáróját, ám a piac igényeinek muszáj megfelelni, aki pedig kihagyja a maga aranytojást tojó tyúkját, az a konkurenseknek ad esélyt a jobb szereplésre.

Nos, a Ferrari köszöni, de inkább behódol a divatnak, mintsem hagyja elúszni a pénzt és a potenciális vevőket. Talán így is egy kicsit soká, de jobb későn, mint soha.

Tehát, az információk egyelőre kissé limitáltak, de ha minden igaz, 2020 környékén érkezhet, s rögtön hibrid formában. Az nyilvánvaló, hogy gyorsnak kell lennie, ha már Ferrari, de jó kérdés, mennyire lesz az – a Lamborghini Urus szintjét kötelező hoznia, ha már később érkezik a piacra.

A kinézetről pláne nehéz nyilatkozni, de a mai technikai fejlettséget ismervén nem kellett sokat várni, hogy az első képek elárasszák a netet. Az egyik legjobb egy hátsó elképzelés, melyet az ildar_project nevű Instagram felhasználó tette közzé. Az autó végül az aktuális Ferrari modellek keveréke lett, persze nem elképzelhetetlen, hogy valami hasonlóra számíthatunk, de az is lehet, hogy valami egészen új designnyelv-hullám első fecskéje lesz a Purosangue. Addig viszont marad a találgatás, mint amilyen ez is:

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/