/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ismét egy BMW, amely nem jut el hozzánk

2016. november 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Új képek kerültek fel az internetre a BMW legkisebb négyajtósáról, amely az 1-es modell nevét kapja, még ha sok dologban teljesen eltér csapott hátú névadójától. A szedánt csak Kínában tervezi értékesíteni a BMW.

Az Xcar nevű kínai honlap új lesifotókat tett közzé a hamarosan bemutatásra kerülő 1-es BMW limuzin változatáról.

Az első ízben valószínűleg a Guangzhou Auto Show-n megjelenő szedán persze nem egészen a hatchback fenékkel megtoldott átirata lesz, hisz az alábbi képeken jól látszik, hogy az első-hátsó lámpák is teljesen másmilyen lesz, ahogy néhány egyéb elem is – a tengelytáv esetleges nyújtásáról nem tudni, de Ázsiában eléggé szeretik a hosszított autókat, úgyhogy ez sem kizárt.

A fotókon egy sárga és egy kék modell pózol egymás mellett, ráadásul bepillantást nyerhetünk a belső tér szépségeibe is, bár itt a hangulatvilágításon kívül nem sok újra számíthatunk.

Az autó értékesítése még 2017 első negyedévében megkezdődhet, s a legkisebb 118i is egy 136 lóerős 1.5 literes turbós benzinmotort fog kapni, de biztosan elérhető lesz a 192 lóerős 2.0 literessel szerelt 120i, valamint a 231 lóerős 125i is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/