/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Joker BMW i8-asa

2017. augusztus 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Merész húzás ennyire sokszínű és vad festéssel ellátni értékes hibrid sportautónkat, de a látvány meggyőző – azoknak mindenképp, akik szeretik az elvetemült megoldásokat. Egy BMW i8 tulaj például Joker autójává varázsolta kedvencét, amely még világít is a sötétben.

Hiába manapság nem a karosszéria teljes átfényezése a menő, hanem a könnyen eltávolítható és az eredeti festést védő fóliázás hódít a tunerek körében, az alábbi művet airbrush és némi LED fényforrás segítségével készítették.

A képeken szereplő BMW i8-at elnézve elsőre megijedhetünk, de a részleteket megfigyelve észrevesszük, mennyi apróság teszi azzá a végeredményt, ami már így nem is rossz, sőt… Rene Turrek keze munkáját dicsérő hibrid sportkocsi kivetkőzött önmagából, ugyanis karosszériájára a Suicide Squad című filmből ismerős (és Batman főellenségének számító) Joker karaktere és jellemzői kerültek.

Először is a géptetőre a híres őrült figura arcképe a haját illető zöld háttérrel, oldalra pedig piros alapon HA-HA nevetésimitáló szavak, illetve szürkén a kártyásoknak ismerős pikk szimbólum, ám ez még nem minden. A feliratok egy része és az arc környéke ugyanis gombnyomásra világítani kezd. Hát nem mesteri? Talán a film következő részében már ilyen négykerekűvel fog menekülni a bőregér elől az őrült bűnöző.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/