Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: Ki mondta, hogy egy pickup nem lehet sportos?

2018. január 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Ford egyik legsokoldalúbb négykerekűje az F-150-es, hisz egyszerre testesíti egy családi autó, egy terepjáró és egy férfias járgány legjobb tulajdonságait. Vannak azonban, akik az ideális tuningalapot látják benne. Egy tuner szerint így is kinézhet a platós.

Nem épp ilyennek álmodták meg a gyárban az amerikaiak a Ford F-150-esét, ám nem mindig az a legjobb, amit a gyárban kitalálnak.

Így gondolta ezt Pandem rocketbunny tra-kyoto is, aki(k) először a számítógépen vette(k) kezelésbe az F-150-es Raptor példányát, hogy egy szélesített, lapos és maszkulin kiállású járgányt csináljon(janak) belőle.

Az egyelőre csak elképzelés szintjén létező, újragondolt pickup kapott egy első lökhárító toldatot, kerékív szélesítéseket, új kipufogóvégeket, alufelniket Toyo terepgumikkal, lyuggatott fékeket, valamint néhány centis ültetést is.

Mindezekkel persze sokat veszít az F-150 terepezési képességeiből, de a legtöbben nem is azért vesznek ilyen autókat, hogy földúton járjanak vele. Az elkészített autó az idei Tokiói Autószalonon fog megelevenedni a nagyközönség előtt a Toyo Tires standjánál a mai napon.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Noll Balázs
2018-01-12 - 10:53

Ez ford F-150 nagyon tetszik kezdek átt álni ezekre az autókra a ford a dodge☺☺☺GMC is tetszenek imádom ezt a stilust☺☺☺

Zoltheska
2018-01-12 - 18:59

Jó az irány, csak már írni kell helyesen valahogyan megtanulnod…