/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kijött a V8-as Jeep Wrangler

2020. november 18. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Júliusban a Jeep előrukkolt a Wrangler Rubicon 392 tanulmánnyal, ami egyértelművé tette, hogy újra lesz V8-as motorral hajtott Wrangler az amerikai gyártó kínálatában. Most sokak megelégedésére eljött a pillanat, bemutatkozott a szériaváltozat, amiben egy szívóüzemű 6,4 literes V8-as motor dohog. 470 lóerejével ez minden idők legerősebb gyári Wranglerje. A jövé év első negyedévében kerül az észak-amerikai márkakereskedésekbe.

Az új Jeep Wrangler Rubicon 392 a legjobb képességű Wrangler, ami valaha készült. Erőforrása 470 lóerőt és 637 Nm nyomatékot szolgáltat, s az erő egy nyolcfokozatú automataváltón és Selec-Trac állandó négykerék-hajtáson keresztül jut a talajra. Terepjáróhoz képest a Rubicon 392 szédületes mutatványokra képes: 4,5 másodperc alatt sprintel 96 km/órára és 13 másodperc alatt futja a negyed mérföldet. A csodálatos V8-as hangzás az aktív szelepes kipufogórendszeren keresztül élvezhető.

A kiépített utaktól távol a nagy teherbírású Dana 44-es hidak, a zárható differenciálművek, az elektronikusan kiiktatható első stabilizátorok, a speciális Fox lengéscsillapítók, az 5 cm-es futóműemelés és a 33 colos gumik garantálják a stresszmentes haladást. Az állandó négykerék-hajtás kétfokozatú osztóművet használ, 2.72:1-es felező fokozattal. A sofőr négyféle AWD üzemmód közül választhat (4WD Auto/4WD High/Neutral/4WD Low). Segítségül hívható az Off-road Plus üzemmód is, amely homokos talajon való haladáskor és sziklamászásnál megváltoztatja a gázreakciót, a váltási pontokat és a kipörgésgátló karakterisztikáját. Mászófokozatban (4WD Low) 1,6 és 8 km/óra rögzíthető a jármű sebessége.

A Wrangler Rubicon 392 megkülönböztető jegyei a bronzszínű díszítések, a 4 centiméterrel megemelt motorháztető Rubicon és 392 feliratai, a bronzszínű első és hátsó vonókampók, valamint a géptető légbeömlő nyílása, amely garantálja, hogy a motor mindig elegendő mennyiségű friss levegőhöz jusson. A Wrangler Rubicon 392 82,5 centiméter mély vízen is át tud gázolni meghibásodás nélkül.

A bőrkötésű utastérben bronzszínű szegélyvarrás, váltófülekkel ellátott sportkormány és egyedi dizájnú főműszer jelzik a különleges kivitelt. És természetesen az új Wrangler Rubicon 392 modellhez is rengeteg Mopar kiegészítő és tartozék érhető el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/