/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kilakkozták a Lexus új körmeit

2015. november 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Strasse Wheels igazán különlegessé varázsolt egy fekete, 477 lóerős Lexus RC F-et, miután 19 collos tízküllős vörös felniket rakott a sportautó alá, amitől annak idomait is máshogy látjuk, mint előtte.

A Lexus RC F sportmodell már önmagában is egy vad látvány, de a Strasse Wheels gondoskodott róla, hogy az idomait hatásosan rejtő fekete kupét is messziről észrevegyék akár az avatatlan szemek is, ugyanis 19 collos, rikítóan vörös alufelniket szerelt a gépszörny alá.

Azt tudjuk, hogy az 5.0 literes V8-assal szerelt RC F gyors, hisz 477 lóereje és 530 Nm csúcsnyomatéka elég arra, hogy 1800 kilogrammos öntömege ellenére álló helyzetből 4,5 másodperc alatt katapultáljon százra, és 270 km/óráig meg se torpanjon a gyorsulásban. Viszont azt eddig nem tudtuk, hogy egy szett új kerékkel mennyit lehet vadítani az amúgy szolidan sportos japánon.

Az SV5 névre keresztelt, elől 19×9, hátul 19×11 collos felnik mintázata sem csúnya, de igazán színűk dobja fel a sportkocsi összképét. Sajnos arról nem tudni, hogy mennyi pénzt kér a cég a négy görgőért, de forintban kifejezve erősen hatjegyű számra kell gondolnunk – a hasonló árszabású gumik nélkül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/