/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kiszivárgott az új Suzuki Jimny terepjáró

2017. augusztus 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ráfért már az újítás a japán kisterepesre, ám a kelleténél korábban derült ki, hogyan fog festeni az új Jimny. A kiszivárgott képek alapján egy stílusos miniterepjárót fog kapni a közönség, de sok részletet még homály fed.

Valami olyasmi a Jimny a Suzuki palettáján, mint a Niva a Ladánál, a G-osztály a Mercedesnél vagy a Defender a Land Rovernél. Előbb utóbb azonban minden matuzsálem modellt utolér a csere, úgyhogy aki most gondolkodik a típus megvételén, előbb vessen egy pillantást az utódra.

Egy zártkörű bemutatón ugyanis valaki készített néhány lesifotót az újdonságról, amely szerencsére megőrizte az előd jegyeinek nagy részét, ilyen például a horizontálisan tagolt hűtőrács, a kerek fényszórók – melyek azonban nem kaptak otromba burákat – vagy a hátsó ajtón található fedett pótkerék. Természetesen a háromajtós tagoltság is megmaradt, de a hátsó lámpák már csak a lökhárítóban találhatók meg. A kerékívek továbbra is hangsúlyosak, azonban már nem kaptak fényezést – ahogy a lökhárítók sem – így kevésbé kell aggódni terepezéskor az ágak vagy kavicsok miatt.

Ami a belsőt illeti, az egyszerűségen volt a hangsúly, azaz kevés gombot és formabontó elemet találunk a műszerfalon, de például az új Swiftből ismerős klímavezérlő köszön vissza a négyes tagolású érintőképrnyős központi kijelzővel együtt. A kormánykerék is az új Suzuki trendet követi, viszont a képen látható automata modell meglehetősen nagy fokozatválasztó kart kapott, ami belerondít az összképbe.

A motorkínálatról egyelőre nem sokat tudni, de valószínűleg kisköbcentis szívó és turbós benzinmotorok adják majd a kínálatot. A kis terepest az idei Tokiói Autószalonon mutathatja be a cég.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/