/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kombi Audi A8

2018. december 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon hogy nézne ki a négykarikások legnagyobb szedánja kombiként? A választ a Castagna Milano nevű olasz átalakítócég adta meg, akik elkészítették az A8-as Allroad változatát W12 quattro kiadásban.

Ahogy a lecsengőben levő kombiláz átvált a crossoverek és SUV-k felé, úgy válik egyre értelmetlenebbé a nagy puttonyosok jelenléte a piacon. Talán ezért nem is készült soha Mercedes-Benz S-osztály T-modell, BMW 7-es Touring és Audi A8 Avant – legalábbis eddig.

A milánói székhelyű Castagna Milano egy egyedi igényeket teljesítő átalakítócég, amely most egy A8 Avant Allroad W12-vel rukkolt elő – legalábbis két renderkép formájában – az előző generációs A8-at felhasználva.

A szedánhoz képest a különbségeket a sötétebb színnel jelölt elemek jelentik. Ilyenek a kerékívek, a hátsó lökhárító alja, illetve a teljes tető. Utóbbi ráadásul állítólag szénszálas kompozit anyagból készül, azonban a pontos megvalósításról nem közölt információt a cég. A meghajtásról a W12-ből ítélve a korábbi generáció 6.0 literes W12-es motorjára számíthatunk, bár fura lenne egy 450 lóerőt és 580 Nm-t teljesítő szívó egységet elhelyezni egy turbós V8-as helyett, amely könnyedén túlszárnyalja az imént említett motort – persze egy-két turbó csatolásával más lehet a helyzet…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/