Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Különleges Volkswagen Transporter büfékocsi

2018. november 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak mustársárga, de úgy is néz ki az alábbi VW Transporter T2, mint amit épp a tubusból nyomtak ki. A fura büfékocsi kolbászt, virslit, különböző snackeket és üdítőket árusít Ausztriában, és nagy sikernek örvend a vásárlók körében.

Nincs könnyű dolga az embernek ha a büféskocsik piacára akar betörni. Egy jó ötlet nem mindig elég, hogy gyökeret vessünk a szakmában. Egy aranyszabály viszont van: a kinézettel extra ügyfeleket szerezhetünk, ahogy veszíthetünk is.

Ennek rendelte alá Volkswagen T2-es Transporterét egy osztrák vállalkozó, aki egy mustársárga, utánfutóval is rendelkező gyorsétkezdét csinált a klasszikus kisbuszból.

A kolbászokat, virsliket, snackeket és üdítőket árusító állomást a Swarovski Kristallwelten üzlet környékén vehetik szemügyre vagy épp próbálhatják ki az érdeklődők Ausztriában. A vállalkozás megkövetelt egyéb praktikus átalakításokat is a nyers kinézeten túl, például a megfelelő fejtér érdekében egy extra kis tetőt, a kiszolgálásért pedig egy nyitható oldalpanelt kapott a T2-es.

A jármű mellett elhelyezett kolbászasztalkák tovább növelik a kulináris élményeket. Belül a vezetőfülke teljesen normális, korhű képet fest, míg a konyha részben megtalálható minden, ami a finom és egészségügyileg megfelelő ételkészítéshez szükséges.

Az alábbi videó pontosabb betekintést nyújt a vállalkozás főszereplőjéről:


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

egyember
2018-11-09 - 19:12

(Jól)Működött a fantázia és a kivitelezés.


A nap képe

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!