/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Mad Maxbe illő Chevrolet Camaro SS

2015. november 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még egy gyöngyszem került elő a las vegasi SEMA showról egy Chevrolet Camaro személyében. Az 650 lóerősre hizlalt izomautó ugyanis összkerék-hajtással rendelkezik.

Mintha egy poszt-apokaliptikus világból szökött volna meg, úgy mutat az extrém szélesítésekkel megtoldott spéci Chevy Camaro, melyet a SEMA show-n mutattak be. Az autó a letisztult sportoló képét testesíti meg matt metál fényezésével, egyszerű diffúzorával és szegecselt elemeivel. A TIS monster fekete felnik mérete 20 coll, és ha nagyon vágyunk vele terepre, a teljes alsó alumínium védelemnek köszönhetően nem kell megijednünk egy kis homokozástól.

Az átformált külsőn túl a műszaki tartalmat sem hagyták érintetlenül a mérnökök, ugyanis a gépszörny orrában munkálkodó 6.2 literes V8-as aggregátra turbót is szereltek, így 650 lóerőt képes az aszfaltra küldeni. Ráadásul mind a négy kerekén keresztül, vagyis ez az első Camaro, amelyik nem csak hátul hajt.

Ezen felül a Flowmaster által gyártott kipufogórendszer, erősebb kuplungszerkezet, Auburn hátsó, Toyota Tundrából származó első önzáró differenciálmű, valamint egy komolyabb fékrendszer is került a lemezek alá.

A 2010-es gyártású túlélő négykerekűt tulajdonosa egyébként árulja is 40 ezer dollárért, vagyis átszámítva körülbelül 11,7 millió forintért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

pandamacicsöcs
2015-11-09 - 18:12

Mi az, hogy matt fényezés? Szerintem festés.


*/