/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Még vonzóbb lett a Seat Leon

2016. október 20. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár első ránézésre nem annyira látszik, a gyártó állítása szerint minden megváltozott a ráncfelvarrott, harmadikgenerációs Seat Leon körül. A finomodott külső vonalak modern kiegészítőkkel felszerelt belsőt takarnak.

Mivel már négy éve kapható a piacon, elvárt volt a Seat részéről, hogy egy alaposabb faceliftnek vesse alá húzómodelljét.

A megújult Leon nem csak külsejében, de műszaki tartalmában is hozott változásokat. Ami az optikát illeti, egy avatatlan szemnek nehéz észlelnie, de ha jobban megnézzük, hamar feltűnhetnek az élesebb, határozottabb vonalak, a szélesebb hűtőrács, valamint az átszabott LED fényszórók.

A belsőt többek között egy 8 collos színes érintőkijelző, új gombok, LED világítás, illetve extra igény szerint teljesen digitális műszerfal teszi frissebbé. Persze a biztonsági és kényelmi felszerelések sem hiányozhatnak, amilyen például a közlekedési dugóasszisztens – amely segítségével az autó követve az előtte haladó tempóját magától felgyorsít akár 60 km/óráig és le is fékez szükség esetén. De nem hiányozhat a listáról az adaptív tempomat vagy a parkolósegéd sem.

A legnagyobb újdonságot azonban az XCELLENCE felszerelés jelenti a felhasznált anyagok minőségének és színének variálhatóságával, így nem csak szebbé, de egyúttal kényelmesebbé is tehető az autó.

Ami a meghajtást illeti, két új motor is belekerült a kínálatba, az egyik a háromhengeres 1.0 literes TSI benzines, a másik egy 1.6 literes négyhengeres gázolajos TDI egység – mindkettő 113 lóerős csúcsteljesítménnyel. A modell hamarosan megjelenik a kereskedésekben is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/