/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Méregfogak nélkül is megmar

2016. június 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Annyira megtetszett a Garage Italia Customs csapatának az Adidas Football Deadly Focus Pack csomagja, hogy a spéci futballcipőről másolták le a kígyómintát, majd matricára nyomtatva felragasztották az olaszok mini Ferrarijára.

Még ha nem is tudnánk, miről „lopták” legfrissebb mintájukat a Garage Italia Customs emberei, akkor is ütős lenne az alábbi Alfa Romeo 4c, de így, hogy egy Adidas stoplis cipőről származik a konkrét összeállítás, még vagányabb az autó kinézete.

A Deadly Snake (azaz halálos kígyó) néven futó alkotáshoz az ihletet az Adidas Football Deadly Focus Pack csomagja adta, mely tulajdonképp egy kígyómintás focicipő – ha már az egész kontinens elkezdett 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság lázban égni, így bármi, aminek köze van az EB-hez, eladhatóvá válik.

A teljes külső matricázáson és a kormánykerék közepének feldíszítésén kívül azonban más módosítást nem érdemes keresni a sportkocsin, így annak meghajtásáról továbbra is a 240 lóerőt produkáló 1.75 literes négyhengeres turbómotor gondoskodik. Ennek megfelelően a 0-100-as sprint továbbra is megvan 4,5 másodpercen belül, míg a végsebesség 260 km/óra körül alakul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/