/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Michael Jordan néhai csodajárgánya

2020. augusztus 21. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A ’90-es évek legnagyobb kosárlabdázója, a Chicago Bulls színeiben sziporkázó Michael Jordan egykori autója, egy 1996-os Mercedes-Benz S600 Coupe vált eladóvá. Habár nincs benne kevés kilométer, tökéletes állapotnak örvend, ráadásul Lorinser kezelést is kapott.

Egy különleges előélettel bíró Mercedes-Benz modellt kínál eladásra a Beverly Hills Car Club.

A képeken látható, fekete színű Mercedes-Benz S600 Coupe 1996-ban gurult ki először az utcákra, méghozzá a kor egyik leghíresebb emberének kezei között. A Lorinser által továbbfinomított autót ugyanis Michael Jordan, a Chicaho Bulls színeiben kosarazó sportlegenda vásárolta saját és korábbi felesége nevére.

A még mai szemmel is szép járgány meghajtásáról egy 6.0 literes V12-es szívómotor gondoskodik, amely kellően erős (395 lóerő) és nyomatékos (569 Nm), méretei és tömege miatt mégsem a száguldásról szól. Sokkal inkább a kényelmes, magabiztos vezetésről. Így persze nem csoda, hogy az eltel 24 év alatt már több mint 157 ezer mérföld (252 800 kilométer) került bele – melyből nem tudni, mennyit pakolt bele az ex-kosaras és felesége.

Természetesen a korábbi dokumentumok és az autó fedélzeti telefonja is tanúsítja, hogy nem egy „hétköznapi” S600 kupé tulaja lesz valaki. Aki szeretné átélni, mit érezhetett a ’90-es évek végén a sportoló, annak az eBay-en kell licitálnia, méghozzá szép összeggel, ugyanis az írás pillanatában már közel 60 millió forintnál (201 ezer dollár) járt az árverés úgy, hogy még három nap volt hátra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/