/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Mit tennénk azzal, aki ilyet művel ritka kedvencünkkel?

2018. január 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár el is vonatkoztathatunk attól, hogy csupán 250 darabot készítettek az alábbi, vandalizmus áldozatává vált Lamborghini Huracán Avióból, hisz csakúgy megrongálni más tulajdonát az egyik legaljasabb dolog a világon. Mégis valaki ezt tette az olasz bikával.

Nem is igazán az a lényeg, hogy egy ritka Lamborghini vált áldozatává egy unatkozó vandálnak. Még csak az sem lényeg, hogy a rongálás helyszíne Bruges, egy apró belga település, ahol a bűnözés szót annyira ismerik, mint kínai gyerekmunkás a béremelés fogalmát.

Az igazán fájó, hogy ez akárki autójával megtörténhet akárhol, hisz irigy vagy kedvtelésből másoknak kárt okozó emberek mindenhol előfordulhatnak.

Márpedig az alábbi, matt zöld színű, Avio kiadású olasz bikával csúnyán elbántak. A magát csak POG néven említő tulajdonost ledöbbentette a látvány, amikor az egyik reggelen sétált kedvencéhez, majd észrevette, hogy több tucat karcolás és horzsolás látható a Huracánon, melyet mindig is az utcán parkolt le a legnagyobb nyugalomban.

Sajnos szinte szerencsésnek nevezheti magát, hogy csak három oldalát kulcsozta össze a tettes az autónak, amely most mehet egy profi fényezőhöz, hogy újra korábbi pompájában tündökölhessen. A rendőrségi feljelentés megtörtént, aki pedig esetleg látott valamit, annak a jelentkezését várják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/