/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Morbid humorú Ford Mustang

2017. április 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi, zöld színű Ford Mustang tulajdonosa valószínűleg vicces embernek tartja magát, pedig ha így is van, elég fekete humorral rendelkezik. Az autó rendszáma ugyanis magyarra fordítva tömeggyilkost jelent, míg a hátsó lámpákon a LOL rövidítés olvasható.

Nem véletlen találták ki a személyre szabható rendszámtáblákat világszerte: ami jó a tulajdonosnak, az egyúttal sok pénzt hoz az államnak, tehát mindenki elégedett. Ám az ilyen azonosítójegyek esetében sem szabad személyiségi és egyéb jogokat, másokat sértő feliratokat kitalálni, így normális esetben a vicces (például a magyar rendszámformátumban is kirakható: NEKEM-8) vagy a tulajra utaló (FERI-55) megoldások szoktak dominálni.

Ám valamiért Amerikában a kelleténél talán engedékenyebbek a hatóságok, hisz egy zöld V8-as Mustang gazdája büszkén rakta kedvencére a CRWD KLR (vagyis „crowd killer”, azaz tömeggyilkos) feliratot, amely mellé még a hátsó lámpák átalakításával előcsalt dupla LOL (laughing out loud = hangos nevetés) feliratok is dukálnak.

Reméljük a rendszám nem az illető szándékait, inkább az autó kinézetét, esetleg hangját hivatott jelenteni ilyen morbid módon.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/