/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Morbid humorú Ford Mustang

2017. április 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi, zöld színű Ford Mustang tulajdonosa valószínűleg vicces embernek tartja magát, pedig ha így is van, elég fekete humorral rendelkezik. Az autó rendszáma ugyanis magyarra fordítva tömeggyilkost jelent, míg a hátsó lámpákon a LOL rövidítés olvasható.

Nem véletlen találták ki a személyre szabható rendszámtáblákat világszerte: ami jó a tulajdonosnak, az egyúttal sok pénzt hoz az államnak, tehát mindenki elégedett. Ám az ilyen azonosítójegyek esetében sem szabad személyiségi és egyéb jogokat, másokat sértő feliratokat kitalálni, így normális esetben a vicces (például a magyar rendszámformátumban is kirakható: NEKEM-8) vagy a tulajra utaló (FERI-55) megoldások szoktak dominálni.

Ám valamiért Amerikában a kelleténél talán engedékenyebbek a hatóságok, hisz egy zöld V8-as Mustang gazdája büszkén rakta kedvencére a CRWD KLR (vagyis „crowd killer”, azaz tömeggyilkos) feliratot, amely mellé még a hátsó lámpák átalakításával előcsalt dupla LOL (laughing out loud = hangos nevetés) feliratok is dukálnak.

Reméljük a rendszám nem az illető szándékait, inkább az autó kinézetét, esetleg hangját hivatott jelenteni ilyen morbid módon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/