/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Így nézhet ki Amerika Civic Type R-e

2015. augusztus 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lelkes virtuális designerek elkészítették a következő generációs, amerikai Honda Civic Coupe Type R változatát. Az agresszív látványterv leghamarabb 2018-ra válhat valósággá, minden bizonnyal az európai modell hajtásláncára építve.

Alig pár hónapja mutatták be a japánok a New Yorki Autószalonon a tengerentúli Civic kupé változatának koncepcióját, sokaknak annyira megtetszett a négykerekű, hogy már a Type R kiadást is meglátták benne.

Egy ilyen lehetséges kivetülést ábrázol az alábbi két kép, amelyen az egyes pletykák szerint csupán 2018 körül érkező, következő legsportosabb Civic modell látható. A fotók alapját az áprilisban bemutatott, zöld színű Civic Concept adja, csupán néhány elemet megvadítottak rajta és szélesebbre szabták a kerékjárati íveket.

Ha valóban gyártásba kerül, a kupé Type R-ben is valószínűleg az ötajtós (európai) testvérmodell hajtáslánca jut majd szerephez. Ez 2.0 literes turbós négyhengeres benzinmotort jelent 310 lóerő (228 kW) és 400 Nm kíséretében, amellyel az itteni változat 5,7 másodperc alatt katapultál százra, s meg sem torpan a 270 km/órás végsebességig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/