/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Rögtön vízbe ejtették az új Porsche 911 GT–3-at

2016. április 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Épphogy megérkezett az amszterdami kereskedésbe, egy ügyetlen alkalmazott máris megfürdette a Porsche 911 GT3 RS sportmodelljét. A szerencsétlenül járt különlegesség ráadásul a híres Gulf versenyszínezetet kapta. A kár több tízezer euróra rúg.

Csak annyi lett volna, hogy finoman a helyére áll az épp leszállított Porsche 911 GT3 RS-sel, ehelyett a Porsche Centrum Amsterdam kerekedésének tavában kötött ki a tegnapi nap folyamán.

A szóban forgó négykerekű járgány 270 ezer eurót (nagyjából 83 millió forintot) ér, s bár a motorja hátul található, így nem szenvedett kárt, a sérült és elázott alkatrészek miatt így is több tízezer euró (több millió forint) lehet a javítás, nem beszélve a késedelmes rendelésteljesítésről.

Ezek ellenére a márkakereskedés igazgatója higgadtan annyit reagált, hogy bárkivel megeshet, hisz emberek vagyunk, és legalább személyi sérülés nem történt – vagyis valószínűleg nem vonják felelősségre a hibázó dolgozót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/