/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Skoda Citigo RS

2017. február 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár nem valószínű, hogy valaha is gyártásba kerül, XTomi elképzelte, milyen lenne a Skoda jelenlegi legkisebb modellje az RS díszítésben. Ez a ráncfelvart Citigo RS.

Egyre bővíti RS emblémával illetett modelljei számát a cseh gyártó, mégse valószínű, hogy jelenlegi legkisebb modelljét látni fogjuk ilyen kiszerelésben.

Pedig az XTomi által elképzelt Citigo RS egy igen vad kis városi cirkáló képét tárja elénk. Alapjául a jövő hónapban esedékes Genfi Autószalonon bemutatkozó ráncfelvart Citigo szolgál, amelyre új felnik, átalakított lökhárító és hűtőrács, valamint egy hátsó szárny is került. No és persze az RS kék fényezést se feledjük el.

Aki szeretne egy ilyen méretű fürgeséget, annak azonban egyelőre nem a Volkswagen csoport háza táján kell keresgélnie, ugyanis leghamarabb egy VW Up! sportos variáns fog érkezni a pletykák szerint egy 1.0 literes turbós benzinmotorral az orrában 115 lóerő körüli teljesítménnyel – 9 másodperc környéki százas sprinttel és kellően alacsony fogyasztással kombinálva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/