/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Sportos francia kisbusz

2015. augusztus 16. 10:17   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Renault holland részlege bemutatott egy limitált kiadást a megújult Trafic kisbuszhoz. A Formula Edition nevet viselő csomag megannyi optikai elemet tartalmaz és csupán 50 darabot készítenek belőle a franciák.

A Renault Holland lerántotta a leplet a Trafic különleges kiadásáról.

A Formula Edition névvel fémjelzett spéci ellátmány tartalmaz egy sportosabb első lökhárítót – piros koptatóval és fehér ködlámpaburkolattal – kék-piros matricákat, sötétített hátsó ablakokat, illetve tízküllős, 17 collos fényes fekete alufelniket is. A kasztnit matt feketére festették a franciák.

A belső teret a piros és kék cérnával varrott, Formula Edition logóval ellátott bőr sportülések, a hasítottbőr bevonatú kormány és a piros varrással díszített sebességváltó gomb dobja fel, melyek mellé alapellátmányként jár az automata klíma, a tempomat és a digitális műszerfal.

Azonban az erő miatt sem kell szégyenkeznie majd a Trafic Formula Edition tulajoknak, ugyanis a gyártó az 1.6 literes dCi dízel aggregátot rakja a motorháztető alá két turbóval lélegeztetve, így a teljesítmény 140 lóerő.

Arról egyelőre nem tudni, milyen áron lesz majd kapható Hollandiában a kisbusz, de az elérhető darabszámot csupán 50-re limitálják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/