/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Star Wars Nissan 350Z

2017. december 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Csillagok Háborúja rajongó képes volt egy kisebb vagyont áldozni arra, hogy elcsúfítsa japán roadsterét. Így megszületett a Star Wars által inspirált Nissan 350Z, melynek csomagtérfedelén még R2D2 is pózol nekünk.

Az újabb Star Wars film megjelenésével ismét rajongási hullám vette kezdetét az emberek között, akik esetenként a legkülönfélébb módokon tudják kifejezni imádatukat kedvencük iránt – de az eredmény nem mindig nyerő.

Itt van például ez a Nissan 350Z Roadster, amit képes volt gazdája teljesen átalakítani, hogy egy Star Wars univerzumbeli járműre hasonlítson. Bár a közel egy hónapja megrendezett Los Angelesi Autószalonon a Nissan gyári SW kiadású modelleket is bemutatott valaki úgy érezte, el kell készítenie saját adaptációját – kevés sikerrel.

Az R2D2 droidot is magán hordó roadstert egy parkolóházban kapták lencsevégre, ám csupán egyetlen kép erejéig – talán hiperűrsebességre kapcsolt és eltűnt – így nem láthatjuk, mit ábrázol eleje, de talán jobb is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/