/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Van szükségünk ekkora kabrióra?

2015. július 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Minden bizonnyal hamarosan bemutatkozik a vászontetős Mercedes-Benz S-osztály, amelyet most először vetettek virtuális papírra. A hatalmas limuzinnak jól áll a nyitott forma, bár jó kérdés, mekkora népszerűségnek fog örvendeni a tehetősek körében.

Talán megannyi addig nem ismert modelltípus mellett a nagy kabriókkal kapcsolatos piaci rést, egyúttal pedig az azok iránti keresletet is BMW találta ki és indította el, hisz a hamarosan bemutatkozó S-osztály kabrió előtt már jó néhány éve ott a bajorok vászontetős 6-os szériája.

Mostanra azonban a csillagmárkások is rájöttek, jó ötlet lehet piaci réseket generálni és egyúttal betömködni a már meglévő alapokra építkezve, így születhet meg minden idők egyik legelegánsabb prémium kabriója, melyet most először rajzolt le valaki virtuálisan vászontető nélkül.

Maga az autó formája egyébként a kupéból ered, legalábbis az alábbi képen – azt persze egyelőre nem tudjuk, ez a valóságban is így lesz-e. Természetesen a lehető legjobb szélcsillapításért és komfortérzetért különböző ventilátorokat (például nyakfűtést) és szélterelőket, -fogókat szerelnek majd fel a mérnökök az S-osztályra, míg motorválasztékát illetően szinte biztosra vehető, hogy a már meglévő V8-as, vagy akár V12-es egységekre fog épülni a paletta.

Ha minden jól megy, az S-osztály kabrióra a szeptemberben esedékes Frankfurti Autószalonon derülhet fény először.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/