/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Teljesen lebukott az új Porsche Panamera

2016. június 24. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már a Porschénél sem tudnak titkot tartani. Nemrégiben a hamarosan bemutatkozó, eddig féltve őrzött és titkolt új Panamera hivatalos gyári fényképeiből került fel néhány az internetre.

Nehéz a dolga manapság az autógyártóknak, hisz egy véletlenül feltöltött kép hamar bejárja az egész világot – nem beszélve arról, ha egy egész képsorozat kerül a rossz kezekbe.

Legutóbb a Porsche 2017-es Panamerája esett áldozatául a modern világ megoldásainak, ugyanis a jövő heti hivatalos bemutató előtt a teljes külsőt és a belsőt ábrázoló képek szivárogtak ki.

Ezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a limuzinnak is jól áll a stuttgarti márka új dizájnnyelve az egybeérő hátsó lámpákkal, az egyre meredekebben ívelő tetővel és a mérgesített front résszel.

A motortérben egy 4.0 literes V8-as ikerturbós aggregát látható a fotón, de érkezni fognak hathengeres erőművek és konnektorról tölthető hibrid variánsok is.

A belső teret is újra tervezték a mérnökök, így több hely, valamint egyszerre sportos és elegáns megoldások mutatkoznak mindenfelé. A bőr sport első üléseket hatalmas középbox választja el, aminek a végén egy kijelző látja el szükséges információkkal a hátul ülőket, míg érdekes módon a kormány mögött elhelyezkedő műszerfalon csupán egy, a fordulatszámmérő órája maradt analóg, a többi karikát színes kijelző vetíti a sofőr elé.

Arról, hogy mennyivel lesz majd drágább egy hasonlóan felszerelt új modell a kifutónál, egyelőre nincs hír, de hamarosan eljön a hivatalos bemutató ideje, úgyhogy addig akár további részletek is kiderülhetnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/