/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Terepjáró Ford Focus RS

2019. január 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy lelkes virtuális designer elkészítette az összkerekes sport Focus hardcore, hegymászó változatát. Az elkészült műremek nem csak nagy kerekekből áll, hanem a lökhárítók, a küszöbök és a kerékívek is átalakításra kerültek.

Ha már létezik 4×4-es Focus (ugyan csak az eddigi legvadabb, RS formájában), akkor adott a kérdés, hogy miért nincs belőle terepjárásra is alkalmas változat…

Nos, Rain Prisk, az egyik nagy virtuális designer megoldotta a problémát, és kreált egy félig bigfoot, félig crossover járművet az RS bundájában, s megosztotta Facebook oldalán.

Az eredmény magáért beszél: a nagy terepkerekek és a fekete acélfelnik jól illenek a műanyaggal körbevédett karosszériához, míg az első lökhárító aljának „felvarrása” nem csak kiállást ad, de a terepszöget is nagyban javítja. Hátul a hatalmas kerekek miatt szinte eltűnt a lökhárító, de így legalább biztos nem akad fenn sehol. A jobb látást a hűtőmaszkon elhelyezett öt LED lámpa biztosítja. Talán csak a kivezettet levegőszívó cső hiányzik róla, így ugyanis a mélyebb vizekben hamar elvérezne a 2.3 literes turbómotor.

Bár biztos hódítana szíveket egy ilyen kreálmány a Fordtól, aligha fog a gyár hasonló megoldást készíteni, de bízzunk benne, hogy egy nemesítő cég felkapja a fejét a látottakra, a többi pedig már csak a megrendelő pénztárcáján múlna…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/